Postări populare

Ulei de argan pentru afectiuni medicale


ULEI DE ARGAN ALIMENTAR PUR (BIO)


110,00 RON

Uleiul de argan este foarte bogat in vitamina E si in steroli care ii confera excelente proprietati antioxidante si regeneratoare.

Interes gastronomic
Poate asezona salatele  de cruditati, diverse salate si bineinteles salatele taboulé, couscous-ul sau preparatele tajine,pestele  sau alte preparate .  Este de preferat a se utiliza rece, presarat la final.
Interes dietetic
In cazul unui consum regulat, uleiul de argan adauga la palmaresul sau o noua calitate terapeutica. Cercetatorii au descoperit recent ca un consum regulat de ulei de argan ar reduce cu 50% riscul de a dezvolta hipertensiune arteriala.

  • uleiul de argan stabilizeaza hipercolesterolemia reducand nivelul de colesterol « rau » si crescand nivelul celui « bun ».
  • reduce hipertensiunea.
  • are un efect anti-obezitate actionand si ca factor de satietate (consumat la mesele de dimineata)
  • are un efect pozitiv asupra functionarii ficatului.
  • neutralizeaza radicalii libreri si protejeaza tesutul conjunctiv.
  • relanseaza si stimuleaza schimburile si oxigenarea celulara ameliorand calitatea cimentului intercelular.
  • actioneaza contra uscarii pielii si imbatranirii fiziologice a pielii (anti-rid) restaurand filmul hidro lipidic si crescand aportul nutritiv la nivelul celulelor. Interes pentru cantitatea de sotenol continut de uleiul de argan care ar avea proprietati anti-cancerigene.

In intres dietetic se consuma doua lingurite de ulei de argan dimineata pe stomacul gol.
Uleiul de argan face in egala masura minuni in ceea ce priveste parul, fata sau unghiile.


ULEI DE ARGAN ALIMENTAR ARGAMIS 250ML-100%NATURAL



85,00 RON

Uleiul de argan face in egala masura minuni in ceea ce priveste parul, fata sau unghiile. 


PROPRIETATI :
Ulei alimentar 100% natural
Obtinut prin presare la rece
Textura fina
Aroma de alune 
Foarte bogat in vitamina E si in steroli care ii confera excelente proprietati antioxidante si regeneratoare.

Interes gastronomic
Poate asezona salatele  de cruditati, diverse salate si bineinteles salatele taboulé, couscous-ul sau preparatele tajine,pestele  sau alte preparate .  Este de preferat a se utiliza rece, presarat la final.
Interes dietetic
In cazul unui consum regulat, uleiul de argan adauga la palmaresul sau o noua calitate terapeutica. Cercetatorii au descoperit recent ca un consum regulat de ulei de argan ar reduce cu 50% riscul de a dezvolta hipertensiune arteriala.

  • uleiul de argan stabilizeaza hipercolesterolemia reducand nivelul de colesterol « rau » si crescand nivelul celui « bun ».
  • reduce hipertensiunea.
  • are un efect anti-obezitate actionand si ca factor de satietate (consumat la mesele de dimineata)
  • are un efect pozitiv asupra functionarii ficatului.
  • neutralizeaza radicalii libreri si protejeaza tesutul conjunctiv.
  • relanseaza si stimuleaza schimburile si oxigenarea celulara ameliorand calitatea cimentului intracelular.
  • actioneaza contra uscarii pielii si imbatranirii fiziologice a pielii (anti-rid) restaurand filmul hidro lipidic si crescand aportul nutritiv la nivelul celulelor.
  • Interes pentru cantitatea de sotenol continut de uleiul de argan care ar avea proprietati anti-cancerigene.

In intres dietetic se consuma doua lingurite de ulei de argan dimineata pe stomacul gol.
Uleiul de argan face in egala masura minuni in ceea ce priveste parul, fata sau unghiile. 



COMPOZITIE
Acizi grasi saturati 18%
Acizi grasi poli nesaturati 37%
Acizi grasi mono nesaturati 45%
Colesterol    0%
Vitamina E 48mg/100mg